PARTNER NEWS: ICELANDAIRIN TERVEISET ANAHEIMISTA

10.06.2019

PEKKAPEKKAPEKKA.png

Icelandair ja Discover America

Olemme todella iloisia ja ylpeitä että voimme olla kesäjuhlan pääkumppani.
Juhlan kunniaksi muutamia ajatuksia siitä mitä kuuluu Icelandairille ja lentoliikenteelle. 

Matkailu kokee usein merkittäviä haasteita ja kuten nyt , koko ala seuraa suurella mielenkiinnolla miten meneillään olevat  737Max koneiden haasteet saadaan päätökseen ja koska voimme odottaa tilanteen palaavan normaaliin.

Asiakkaiden luottamus on avainasia.  Meille kaikille on tärkeää, ja on  hyvä huomata, että koko ala on tiukasti turvallisuudessa ja laadussa samalla agendalla.
Epävarmuus ja muutokset edellyttävät meiltä kaikilta viisaasta toimintaa myös paineein alla.  Icelandair on saanut osansa haasteista ja teemme parhaamme hankalissakin tilanteissa.  Olemme joutuneet peruuttamaan joitakin lentoja, ja muutoksia on tehty reittihin, yksittäisiin
lähtöihin  ja tätä on odotettavissa myös jatkossa.  Vaikka meidän haasteet ovat kohtuullisen rajallisia, arvostamme kovasti sitä ymmärrystä te – virkailijat, matkatoimistot ja kumppanit osoittavat.  Jatketaan hyvää tuotetta. 

Katse tulevaan
Matkailu ja lentoliikenne sen mukana tulevat kasvamaan merkittävästi ja lentomatkustajien määrän uskotaan tuplaantuvan tulevan 20 vuoden aikana. Monet tahot miettivät onko se mahdollista ja voiko se olla vastuullista – mutta se on.  Uudet koneinvestoinnit, parempi reittisuunnittelu, hyvät käyttöasteet ja uudet polttoaineet ovat osa ratkaisua.  Päästökauipassa on globaali Corsia sopimus ja kaikki ottavat asian tosissaan.

Kannattava kasvu Suomessa ei kuitenkaan ole itsestään selvyys – ja meidän pitää ajatella alan parasta ja seurata kansainvälistä kehitystä ja käytäntöjä.

Samalla tulee varmistaa kestävä tulevaisuus.

www.ipw.com Pohjois-Amerikassa,  on maailman paras matkailutapahtuma.   Icelandair osallistuu joka vuosi tilaisuuteen,  juuri seuratakseen kansainvälistä kehitystä ja valmistatuakseen paremmin tulevaisuuteen.  Tapahtumassa viimeviikolla Anaheimissa oli pieni ja tehokas delegaatio Suomesta.  Las Vegas on 3.-6. Kesäkuuta 2020 isäntäkaupunki.  Vahva suositus kaikille jotka miettivät mihin kannattaa lähteä ja osallistua.  USA on uskomattoman monipuolinen kohdemaa ja kasvaa tulevaisuudessa varmasti.

Onnea tulevaan ja tehdään siitä menestyksekäs

Kær kveðja/Best regards

PEKKA MÄKINEN
Country Manager Finland
Scandinavia & Finland

pekka3.jpg

Reippaita messuajia Anaheimissa. Kuvasta puuttuu Johanna Orpana ja Kati Lundqvist.

08.07.2020NYT/ With Department Stores Disappearing, Malls Could Be Next
30.06.2020Puerto Rico to Reopen for Inbound Tourism July 15
30.06.2020USA Travel restrictions: The states where visitors must still quarantine
30.06.2020EU avaa rajansa 15 maalle 1,7, alkaen
06.06.2020TSA Rules Include Face Masks, Social Distancing, Non-Touch Boarding Passes, & More
06.06.2020Florida beach with "sugar-white sands" named best in U.S. for 2020
06.06.2020What AMTRAK passengers need to know as train service comes back
06.06.2020How America's Top National Parks Plan to Reopen
06.06.2020SEAWORLD, AQUATICA & DISCOVERY COVE IN ORLANDO AND BUSCH GARDENS & ADVENTURE ISLAND IN TAMPA WILL REOPEN JUNE 11
19.05.2020YLE mikä on asiakkaan oikeus saada rahansa takaisin?

Siirry arkistoon »