PARTNER NEWS: ICELANDAIRIN TERVEISET ANAHEIMISTA

10.06.2019

PEKKAPEKKAPEKKA.png

Icelandair ja Discover America

Olemme todella iloisia ja ylpeitä että voimme olla kesäjuhlan pääkumppani.
Juhlan kunniaksi muutamia ajatuksia siitä mitä kuuluu Icelandairille ja lentoliikenteelle. 

Matkailu kokee usein merkittäviä haasteita ja kuten nyt , koko ala seuraa suurella mielenkiinnolla miten meneillään olevat  737Max koneiden haasteet saadaan päätökseen ja koska voimme odottaa tilanteen palaavan normaaliin.

Asiakkaiden luottamus on avainasia.  Meille kaikille on tärkeää, ja on  hyvä huomata, että koko ala on tiukasti turvallisuudessa ja laadussa samalla agendalla.
Epävarmuus ja muutokset edellyttävät meiltä kaikilta viisaasta toimintaa myös paineein alla.  Icelandair on saanut osansa haasteista ja teemme parhaamme hankalissakin tilanteissa.  Olemme joutuneet peruuttamaan joitakin lentoja, ja muutoksia on tehty reittihin, yksittäisiin
lähtöihin  ja tätä on odotettavissa myös jatkossa.  Vaikka meidän haasteet ovat kohtuullisen rajallisia, arvostamme kovasti sitä ymmärrystä te – virkailijat, matkatoimistot ja kumppanit osoittavat.  Jatketaan hyvää tuotetta. 

Katse tulevaan
Matkailu ja lentoliikenne sen mukana tulevat kasvamaan merkittävästi ja lentomatkustajien määrän uskotaan tuplaantuvan tulevan 20 vuoden aikana. Monet tahot miettivät onko se mahdollista ja voiko se olla vastuullista – mutta se on.  Uudet koneinvestoinnit, parempi reittisuunnittelu, hyvät käyttöasteet ja uudet polttoaineet ovat osa ratkaisua.  Päästökauipassa on globaali Corsia sopimus ja kaikki ottavat asian tosissaan.

Kannattava kasvu Suomessa ei kuitenkaan ole itsestään selvyys – ja meidän pitää ajatella alan parasta ja seurata kansainvälistä kehitystä ja käytäntöjä.

Samalla tulee varmistaa kestävä tulevaisuus.

www.ipw.com Pohjois-Amerikassa,  on maailman paras matkailutapahtuma.   Icelandair osallistuu joka vuosi tilaisuuteen,  juuri seuratakseen kansainvälistä kehitystä ja valmistatuakseen paremmin tulevaisuuteen.  Tapahtumassa viimeviikolla Anaheimissa oli pieni ja tehokas delegaatio Suomesta.  Las Vegas on 3.-6. Kesäkuuta 2020 isäntäkaupunki.  Vahva suositus kaikille jotka miettivät mihin kannattaa lähteä ja osallistua.  USA on uskomattoman monipuolinen kohdemaa ja kasvaa tulevaisuudessa varmasti.

Onnea tulevaan ja tehdään siitä menestyksekäs

Kær kveðja/Best regards

PEKKA MÄKINEN
Country Manager Finland
Scandinavia & Finland

pekka3.jpg

Reippaita messuajia Anaheimissa. Kuvasta puuttuu Johanna Orpana ja Kati Lundqvist.

13.08.201920 Best Hotels in New Orleans
13.08.201933 Best Things to Do in New York
13.08.2019A Look at Manhattan?s First Beach, Coming in 2022
23.07.2019Walt Disney World announces opening date for Disney Skyliner, new aerial transportation system
10.06.2019PARTNER NEWS: ICELANDAIRIN TERVEISET ANAHEIMISTA
05.06.2019PARTNER NEWS: SAS
05.06.2019PARTNER NEWS: Marriott International
03.06.2019PARTNER NEWS: EkiTravels Welcome To America
31.05.2019PARTNER NEWS: Miksi Expedia Taap?
30.05.2019PARTNER NEWS: KISSIMMEE, HOLIDAYS FILLED WITH SUNSHINE AND THRILLS IN KISSIMMEE, FLORIDA

Siirry arkistoon »