Designmuseo: Californian Style

26.02.2018


DesigniltaLöytöretkellä tulevaisuuksiin – Californian style

Ti 27.2. klo 17-20

Ilmainen yleisöopastus näyttelyynCalifornia – Designing Freedom 
Lähtö ala-aulasta klo 17

Keskustelutilaisuus: ”Löytöretkellä tulevaisuuksiin – Californian style”
klo 18-20 Designmuseon auditorio (vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista)
Mikä on Kalifornian anti maailmalle? Mistä ammentavat Piilaakson luova pöhinä, teknologiaosaaminen ja startup-kulttuuri? Media- ja tulevaisuudentutkija Sam Inkinen on kutsunut puhujavieraita Designmuseoon keskustelemaan näyttelystä ja anturoimaan huomista. Luvassa spontaania, laadukasta ja tulevaisuususkoista ”suomalais-kalifornialaista” jammailua. Illassa mukana tuottaja Anssi Laurila (Slush), Regional Contact (Finland – Burning Man), asianajaja, osakas Jaakko Lindgren(Dottir-asianajotoimisto) sekä toimittaja ja Internet-pioneeri Bello Romano.


Sam Inkinen on tohtoriksi väitellyt mediatutkija, tulevaisuuksien tutkija, innovaatioasiantuntija ja kirjailija. Inkinen tunnetaan visionaarisena ja rohkeana ajattelijana sekä innostavana puhujana, jonka tavoitteena on akateemisen teorian ja näkökulmien kytkeminen elävään elämään ja käytäntöön. Luovat prosessit, digitaalinen kulttuuri ja uudet teknologiat ovat hänen keskeisiä kiinnostuksen kohteitaan.


Anssi Laurila on Slush-tapahtuman tuottaja sekä Burning Man -tapahtuman Suomen yhteyshenkilö (Regional Contact, Finland). Hän on valmistunut Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun yrittäjyyden sekä International Design Business Management -ohjelmista, suorittanut opintoja Aalto Design Factorylla ja CERN:issä sekä toiminut Stanfordissa vierailevana tutkijana.


Jaakko Lindgren on asianajaja ja teknologiaoikeuteen erikoistuneen Dottir-asianajotoimiston osakas. Dottir toimii modernin juridiikan aloilla Helsingissä, Berliinissä ja San Franciscossa. Lindgren on toiminut aiemmin urallaan suuren suomalaisen pörssiyhtiön lakimiehenä sekä asianajajana Suomen vanhimmassa asianajotoimistossa.


Bello Romano
 on neljällä vuosikymmenellä USA:ssa ja Kaliforniassa asunut ja matkustanut toimittaja, yrittäjä ja Internet-pioneeri.

22.09.201825 Best Things to Do in New York
21.09.2018Delta Air Lines Joins Others in Raising Bag Fees
21.09.2018NYC Fall Guide
21.09.2018Visit California News
21.09.2018Hilton Opens First Tri-Branded Hotel at Chicago?s McCormick Place
21.09.201817 Best Rooftop Bars in New York City
21.09.2018United raises baggage fees, following JetBlue, Air Canada and WestJet
24.08.2018Suomalaiskokki perusti Washingtoniin pohjoismaisen ravintolan
24.08.2018First look: Inside Amtrak's new Acela Express trains
24.08.2018What's New in Las Vegas Museums

Siirry arkistoon »